es / en / ro

Vacanțe

Circuite România și Europa de Est

Mai mult

Două vacanțe exclusiv în România și una în Bulgaria. O vacanță în România-Bulgaria-Serbia și una în Serbia, Bosnia, Muntenegru, Croația și, opțional, Slovenia.

Circuitul turistic poate reprezenta cea mai reușită vacanță: una de cunoaștere și deconectare.
Am creat și testat cele mai inspirate și echilibrate itinerarii. În funcție de regiunea și țara pe care vrei să o vizitezi și de stilul tău de a călători, va fi ușor să alegi și să personalizezi unul dintre aceste circuite.
De asemenea, am decis să oferim atât libertatea de a călători pe cont propriu, cât și opțiunea de a fi însoțit de șofer sau ghid român, cunoscător al atracțiilor sau destinațiilor vizitate.

4 zile România Rurală este un circuit diferit, cu accent pe farmecul rural al Transilvaniei, dar fără a pierde din vedere alte atracții importante ale regiunii. Petrece cele trei nopți în trei sate originale și diferite între ele, și bucură-te de natură și de gastronomia locală.
6 zile România de Nord include atracții importante sau experiențe locale inedite. Reprezintă o călătorie de cunoaștere a unor regiuni autentice ale propriei țări, de o frumusețe aparte. Posibilele extinderi ale programului în Republica Moldova, în Delta Dunării sau pe litoral (în România și Bulgaria) pot desăvârși experiența ta de vacanță.
Turul de 6 zile în Bulgaria include cele mai importante atracții ale țării, de la est la vest, în aproximativ o săptămână. Cu timp suficient pentru a explora capitala, centrul țării și litoralul Mării Negre, dar și cu posibile zile extra, este poate călătoria cea mai recomandată pentru a descoperi țara vecină, de la sud de Dunăre.
Turul prin Europa de Est poate fi vacanța completă prin care să descoperi atât România, cât și Bulgaria și Serbia. Un itinerariu atractiv prin 3 țări diferite și apropiate în același timp. Petrece 2 nopți în Sofia și 2 în Belgrad, și explorează relaxat cele două capitale. Descoperă castele, fortărețe medievale și mănăstiri: un patrimoniu unic în lume. Bucură-te de peisaje de neuitat, de orașe cu farmec, de diversitatea de culturi, gastronomii și vinuri.
Nu în ultimul rând, îți propunem o vacanță de neuitat, recomandat a se realiza primăvara și toamna. 9 zile în Fosta Iugoslavie înseamnă toate atracțiile importante și un traseu spectaculos prin diferite țări: Bosnia-Herțegovina, o destinație minunată și puțin cunoscută; Croația: frumoasă și faimoasă; Muntenegru: un stat mic, cu o natură fantastică; Slovenia (opțional): o țară de basm; Serbia: cu un caracter puternic și o identitate unică. Bucură-te de peisaje superbe și descoperă un patrimoniu fără egal. Explorează deopotrivă orașe și atracții naturale. Cunoaște istoria ce unește și dezbină aceste națiuni, și savurează diversitatea de culturi și gastronomii.

Important
Circuitele includ cazarea și itinerariul personalizat: locurile, informațiile utile, experiența (recomandările noastre). Opțional, se poate modifica tipul de cazare și se pot adăuga transportul și asistența cu șofer sau ghid.
Se organizează la cerere și sunt private: doar pentru tine și perechea/familia/grupul tău. Astfel, tu decizi perioada și cum să adaptezi programul, care începe și se termină în București sau în orașul tău.
Prețul este în funcție de numărul de participanți, de tarifele de cazare în perioada solicitată, și de opțiunile alese.
Fiecare circuit prin România și Europa de Est se poate personaliza ușor sau poate constitui baza unei călătorii complet personalizate.


Sejururi România și Bulgaria

Mai mult

Două vacanțe în România și una în Bulgaria. Vacanțele de tip excursie sau circuit se pot vedea în celelalte categorii.

Sejurul poate reprezenta cel mai potrivit mod de petrecere a vacanței, prin relaxare și evadare din cotidian.
Am selectat cele mai potrivite locații având în minte raportul preț-calitate, diversitatea și versatilitatea spațiilor de cazare, și măsurile de siguranță aplicate.

Sejurul în Poiana Brașov poate fi o vacanță în orice anotimp. Am ales poate cel mai frumos hotel de la munte, inspirat de arhitectura alpină elvețiană. Oferă cazare cu mic dejun în 127 de camere și apartamente premium. Mobilierul elegant din lemn masiv, paturile confortabile, priveliștea minunată și dotările moderne creează o atmosferă specială. Serviciile de calitate și un centru spa cu jacuzzi în aer liber sunt două dintre atuurile acestui hotel.
Sejurul în Delta Dunării înseamnă o vacanță într-un loc unic în lume, în România. Locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Un sejur potrivit pentru primăvară-toamnă, dar și vară, o evadare într-o zonă cu acces exclusiv pe apă. Se oferă cazare cu mic dejun +/- cină, și spații de cazare versatile, cu balcon și terasă. Există de asemenea multiple activități și facilități: Entertainment center, Kids club, Lotus spa. Se află în proximitatea unei plaje întinse, cu iz sălbatic, și este una dintre cele mai frumoase cazări din deltă.
Sejurul în Bulgaria reprezintă o alegere foarte inspirată pentru acest sezon. Oferă cazare cu mic dejun inclus, în apartamente spațioase, cu bucătărie echipată complet și balcon. Sunt 5 piscine exterioare pe care le poți alege, păstrând ușor distanța față de ceilalți oaspeți. Există de asemenea plaje frumoase și bine organizate, în apropiere, sau mai izolate și mai puțin vizitate, la mică distanță. El Balcón del Mundo, restaurantul complexului, oferă servicii de calitate și o priveliște extraordinară. Nu în ultimul rând, resortul se află relativ aproape de granița cu România.

Important
Există posibilitatea de cazare pentru mai puține nopți sau cu un regim diferit de mese. Există de asemenea diferite oferte speciale, condiții și opțiuni. Se va oferi consultanță personalizată.
Dacă dorești un sejur în altă locație, vom încerca să găsim cel mai bun raport calitate-preț, potrivit criteriilor tale și modului tău preferat de a-ți petrece vacanța.


Circuite Spania și Portugalia

Mai mult

Trei vacanțe în Spania și două în Portugalia. Vacanțe de tip excursie sau circuit turistic. Alte cinci vacanțe de acest fel în România și Europa de Est se pot vedea în categoria corespunzătoare.

Circuitul turistic poate reprezenta cea mai reușită vacanță: una de cunoaștere și deconectare.
Am creat și testat cele mai inspirate și echilibrate itinerarii. În funcție de regiunea pe care vrei să o vizitezi și de stilul tău de a călători, va fi ușor să alegi și să personalizezi unul dintre aceste circuite.
De asemenea, am decis să oferim atât libertatea de a călători pe cont propriu, cât și opțiunea de a fi însoțit de șofer sau ghid român, vorbitor de lb. spaniolă și cunoscător al destinației vizitate.

Turul prin Spania de Nord reprezintă o vacanță surprinzătoare. Poate nu ți-ai imaginat Spania atât de verde, cu temperaturi plăcute chiar și în lunile de vară. Explorează cele mai frumoase orașe și, în același timp, cele mai spectaculoase plaje. Bucură-te de “vinos y tapas” și de o excelentă gastronomie. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Santander, parcurgând: Cantabria, Asturias, Galicia, Castilla Leon și Țara Bascilor.
Turul prin Spania de Sud este vacanța ideală în extrasezon. Andaluzia este cea care îi conferă Spaniei caracterul său aparte. Explorează orașe străvechi și locuri fără egal. Bucură-te de gastronomia mediteraneană și de carisma oamenilor. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Málaga, vizitând: Sevilla, Córdoba, Granada și multe alte atracții.
Nu în ultimul rând, Centrul și Estul Spaniei înseamnă esența acestei țări. Explorează triunghiul format din Madridul imperial, Barcelona unică și aristocratica Valencia. Bucură-te de cele mai emblematice baruri și restaurante, descoperă un patrimoniu cultural imens și savurează atât aroma Spaniei continentale cât și a celei mediteraneene. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Madrid.
Primul circuit în Portugalia îți oferă posibilitatea de a vizita relaxat și aprofundat cele mai importante atracții. Explorează cele două metropole, Lisabona și Porto, descoperă locuri unice și surprinde identitatea unei țări ce și-a croit singură destinul, deschizându-se spre mările lumii. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Lisabona.
Al doilea circuit în Portugalia este unul complet, cu un program mai intens, dar ingenios, ce începe și se încheie în Sevilla. Bucură-te de farmecul, cultura și gastronomia lusitană, într-un traseu extins, ce include superba regiune Algarve.

Important
Circuitele includ cazarea și itinerariul personalizat: locurile, informațiile utile, experiența (recomandările noastre). Opțional, se poate modifica tipul de cazare și se pot adăuga transportul și asistența cu șofer sau ghid.
Se organizează la cerere și sunt private: doar pentru tine și perechea/familia/grupul tău. Astfel, tu decizi perioada și cum să adaptezi programul.
Prețul este în funcție de numărul de participanți, de tarifele de cazare în perioada solicitată, și de opțiunile alese. Zborurile nu sunt incluse, dar te ajutăm să găsești cea mai bună variantă.
Fiecare circuit prin Spania și Portugalia se poate personaliza ușor sau poate constitui baza unei călătorii complet personalizate.


Consultantul tău

Guía en Rumanía y consultor de viaje

Cristian Calcișcă

Antreprenor și manager Santiago Tour din 2010. Ghid în România din 2004, specializat în turismul de incoming și turismul în Spania. Studii la UAB Barcelona.

Utilizăm cookie-uri proprii și ale terților, pentru a realiza analiza navigării utilizatorilor. Dacă alegi să continui navigarea, considerăm că accepți folosirea lor. Mai multe informații

Aviz legal și politica de confidențialitate