es / en / ro

Aviz legal și confidențialitate

Termeni și condiții

Politica privind confidențialitatea datelor

Politica privind cookie-urile


Termeni și condiții (T&C)

 1. Introducere

Prezentul document reglementează condițiile aplicabile atunci când vizitați website-ul www.santiagotour.ro (denumit în continuare „Site“ sau „Website“) precum și, după caz, atunci când solicitați o ofertă privind serviciile Travel Selector Inc. S.R.L. și/sau atunci când achiziționați serviciile Travel Selector Inc. S.R.L., prezentate în cadrul Website-ului.

Website-ul este deținut și administrat de către firma Travel Selector Inc. S.R.L., înregistrată la Registrul Comerţului, cu nr. J40/9220/2013, cod fiscal RO32044315, cu sediul în București, Strada Ticuș nr. 4, sector 3, CP032137, reprezentată prin Cristian Calcișcă în calitate de administrator (denumită în continuare „Travel Selector Inc. S.R.L.” și/sau „Noi”). “Travel Selector” este o agenție de turism organizatoare cu numărul de licență 1522. “Santiago Tour” este marcă înregistrată a TravelSelector Inc. S.R.L. Totodată, serviciile prezentate în cadrul Website-ului sunt oferite de Travel Selector Inc. S.R.L. direct și/sau prin partenerii săi acceptați.

Prezentul document (denumit în cele ce urmează „T&C”) se consideră înțeles și acceptat fără rezerve de către dvs. atunci când efectuați oricare dintre următoarele acțiuni, după caz:

         a) Vizitați Website-ul și navigați în cadrul acestuia;

         b) Ne contactați prin oricare formular din cadrul website-ului sau folosind datele de contact de pe site (WhatsApp, numerele de telefon, adresă e-mail etc.); solicitați informații suplimentare privind serviciile noastre, prin formularul dedicat din cadrul website-ului; solicitați contractarea serviciilor noastre prin formularele dedicate din cadrul website-ului;

În situația în care nu sunteți de acord cu oricare din prevederile prezentului document, vă rugăm să părăsiți Website-ul. De asemenea, dacă nu acceptați prezentul T&C, nu vă vom putea furniza informații suplimentare despre serviciile noastre atunci când le solicitați și nu vă vom putea furniza serviciile noastre.

Ne rezervăm dreptul de a înlocui și modifica oricând T&C, dvs. având responsabilitatea de a verifica în cadrul website-ului versiunea T&C actualizată. Cu toate acestea, dacă ați contractat serviciile noastre, vom modifica T&C în ceea ce vă privește, în legătură cu aceste servicii, cu notificarea dvs. prealabilă în scris și vă vom da posibilitatea de a renunța la serviciile noastre fără penalizări dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse T&C. Continuarea utilizării acestui Website după modificări implică acceptul versiunii T&C actualizate.

 1. Accesarea website-ului și navigarea în cadrul acestuia. Drepturile și obligațiile dvs.

Travel Selector Inc. S.R.L. vă conferă dreptul de a accesa și naviga în cadrul Website-ului în următoarele scopuri: informare privind serviciile noastre; solicitare de informații suplimentare cu privire la serviciile noastre; contractarea serviciilor noastre.

Este interzisă accesarea și navigarea în cadrul Website-ului în orice alte scopuri, precum dar fără a se limita la: în scopul verificării concurenței, în scopul copierii pachetelor noastre turistice spre a fi ofertate apoi către proprii clienți, în scopul copierii textelor și/sau imaginilor disponibile în cadrul website-ului și implicit al încălcării drepturilor noastre de proprietate intelectuală, sau în orice alte scopuri ilicite.

Ne rezervăm dreptul de a interzice oricând, oricărei persoane, fără nicio avertizare prealabilă, accesul la Website, în cazul în care apreciem că aceasta a încălcat sau intenționează să încalce obligațiile mai sus enunțate.

În acest context, aveți următoarele obligații:

     a) Să utilizați website-ul cu bună credință și cu respectarea legii, exclusiv în scopurile permise, mai sus enunțate;

     b) Să respectați drepturile de proprietate intelectuală ale Travel Selector Inc. S.R.L.;

     c) Să nu accesați și/sau utilizați fraudulos nicio zonă a Website-ului care poate fi accesată sub parolă;

     d) Să nu accesați Website-ul prin mijloace automate (inclusiv scripturi, “bot”, sau software similar), în scopul prejudicierii Travel Selector Inc. S.R.L.;

     e) Să nu efectuați nicio altă acțiune prin care ați putea crea concurență neloială Travel Selector Inc. S.R.L. sau prin care ar putea fi prejudiciate drepturile noastre de orice fel (drepturi civile, comerciale, de natură intelectuală și altele).

 1. Serviciile Travel Selector Inc. S.R.L.

Prin intermediul Website-ului prezentăm potențialilor clienți Serviciile noastre, respectiv: pachete turistice, circuite/tururi, sejururi, city break-uri, excursii, tururi ghidate, servicii de cazare, transport, asistență, masă și alte servicii turistice, după caz (denumite generic „Servicii”).

Pentru evitarea oricărui dubiu, Serviciile noastre sunt menționate în cadrul website-ului cu caracter orientativ, de prezentare. În acest sens, Serviciile noastre, astfel cum acestea sunt menționate în cadrul Website-ului, nu constituie ofertă fermă. Serviciile concrete care urmează a fi prestate față de dvs. (inclusiv prețul acestora) sunt definitivate împreună cu dvs. prin e-mail sau telefon în procesul de contractare a acestora. Serviciile se consideră contractate în momentul în care vă transmitem prin e-mail Voucherul aferent și după efectuarea parțială sau totală a plății datorate. Contractul-cadru de comercializare a pachetelor de servicii de călătorie este disponibil și poate fi consultat pe pagina www.santiagotour.ro/conditii-rezervare. Prin înscrierea acestei informații în voucher (care reprezintă bonul de comandă dar și confirmarea rezervării), obligația de informare a turistului în privința contractului este considerată îndeplinită, nefiind necesară încheierea sa în formă scrisă.

Pe cale de consecință, deși depunem tot efortul pentru a vă putea oferi Serviciile noastre astfel cum acestea sunt prezentate în cadrul Website-ului, nu putem garanta că un Serviciu menționat în cadrul website-ului (ex. Un pachet turistic) vă poate fi oferit în condițiile menționate în cadrul website-ului (preț, dată, durată etc.), întrucât acest lucru depinde de disponibilitatea proprie dar și de oferta și disponibilitatea partenerilor noștri comerciali.

În plus față de condițiile și informațiile de mai sus, următoarele condiții se aplică în mod particular pentru diferite Servicii pe care le oferim:

Condiții generale pentru un tur privat în România și Europa de Est:

https://docs.google.com/document/d/1y9vfHHR2xYxF-iQbyA5MN4iJ79SRczFPkKTBe2Ir38g/edit?usp=sharing

Condiții generale pentru un tur privat în Spania și Portugalia:

https://docs.google.com/document/d/1g21RVzsvIJENlU86TT81Shf1b_apyoAEp_bqGG43BlI/edit?usp=sharing

Putem modifica aceste condiții, în mod unilateral, fără notificarea prealabilă a dvs. cu excepția situației în care ați contractat deja serviciile noastre, caz în care cu privire la aceste servicii, condițiile contractuale modificate nu vor produce efecte asupra dvs. decât cu acceptul dvs.

 1. Reguli privind rezervări, plăți și anulări.

Acestea pot fi consultate aici: https://www.santiagotour.ro/conditii-rezervare

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Travel Selector Inc. S.R.L. deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra Website-ului (inclusiv codul sursă al acestuia), precum și asupra: denumirii și logo-ului Website-ului, elementelor de design, materialelor text, foto și video prezente în cadrul Website-ului (cu excepția situațiilor punctuale în care în cadrul Website-ului este specificat altceva).

Totodată, Travel Selector Inc. S.R.L. deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra Serviciilor oferite în cadrul acestuia. În acest sens, pachetele turistice prezentate în cadrul Website-ului (durată, locații, program, și prezentarea text, foto și video a acestora) reprezintă creație intelectuală fiind protejate conform legislației privind drepturile de autor.

Aveți obligația să respectați drepturile de proprietate intelectuală ale Travel Selector Inc. S.R.L. și să nu efectuați nicio acțiune prin care acestea ar putea fi încălcate precum, dar fără a se limita la: să copiați, modificați, transformați, vindeți, divulgați codul sursă al Website-ului, logo-ul, elementele de design și/sau orice material text, foto, video disponibil în cadrul Website-ului; să copiați Serviciile noastre (prin crearea de pachete turistice similare sau asemănătoare și/sau prin folosirea descrierilor text, foto și video disponibile în cadrul Website-ului nostru).

Totodată, în cadrul website-ului pot fi publicate anumite elemente de text, grafică, foto sau video pentru care alte terțe părți ar putea deține drepturi de proprietate intelectuală. Și într-o atare situație, aveți obligația să respectați drepturile de proprietate intelectuală ale titularilor și să vă abțineți de la orice act care ar duce la încălcarea acestora.

 1. Disponibilitatea Website-ului. Limitarea răspunderii.

Cu toate că scopul nostru este să oferim acces la Website în mod continuu și stabil, nu putem garanta că website-ul nostru va fi disponibil tot timpul, că acesta va putea răspunde la toate cerințele dvs. și/sau că utilizarea acestuia va putea fi realizată întotdeauna fără erori sau alte incidente tehnice. Dacă o eroare intervine în timp ce vizitați website-ul, vă rugăm să ne contactați prin e-mail.

De asemenea, deși acordăm atenție sporită securității website-ului, nu putem garanta că niciun incident de securitate nu va avea loc. Din acest motiv, vă rugăm să folosiți antivirus când accesați website-ul și în general, când navigați pe internet.

Pe cale de consecință, înțelegeți să utilizați website-ul „as is” (“așa cum este”), pe proprie răspundere, fără a putea trage la răspundere Travel Selector Inc. S.R.L. pentru: a) orice prejudiciu care ar putea rezulta în urma vizitării și navigării în cadrul website-ului; b) modul în care utilizați website-ul și/sau pentru consecințele navigării în cadrul acestuia; c) în situația în care website-ul nu funcționează în parametri optimi.

Atunci când răspunderea Travel Selector Inc. S.R.L. va putea fi angajată, răspundem în limita prețului plătit pentru accesarea și navigarea website-ului și/sau după caz în limita prețului plătit pentru Serviciile noastre (în orice situație, făra repararea beneficiului nerealizat).

Ne rezervăm dreptul de a modifica Website-ul atât în ceea ce privește conținutul, cât și în ceea ce privește funcțiile acestuia, oricând, fără notificarea prealabilă a vizitatorilor.

Este posibil ca Website-ul să includă uneori link-uri către alte website-uri care nu sunt deținute de către noi. Aceste linkuri sunt furnizate pentru a oferi informații adiționale, însă fără a avea responsabilitatea conținutului, securității, a politicilor de confidențialitate sau a oricărui lucru furnizat de terțe site-uri.

 1. Legea aplicabilă și instanța competentă.

Prezentul document este guvernat de legislația română incidentă. Orice litigiu referitor la Website și/sau serviciile prezentate în cadrul acestuia se va supune spre soluționare instanțelor judecătorești competente de la sediul Travel Selector Inc. S.R.L.

 1. Alte dispoziții.

Prezentul document produce efecte începând cu data de 14 martie 2020.

În cazul în care doriți să ne contactați, vă rugăm să folosiți adresa de email din pagina de contact.

^ Mergi sus


Politica privind confidențialitatea datelor

Site-ul este deținut și administrat de Travel Selector Inc. S.R.L. (Santiago Tour), cu sediul în Strada Ticuș nr. 4, sector 3, București.

Pentru a urmări mai ușor acest text, trebuie să știi că ne putem referi la noi înșine folosind termenii „Santiago Tour”, „noi”, „nostru” etc., iar la tine, ca utilizator și vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastră”, etc.

Această politică descrie informațiile pe care le colectăm atunci când vizitați “www.santiagotour.ro”. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dumneavoastră personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu această politică.

Site-ul poate conține legături către și de pe alte site-uri web. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că acestea au propriile politici de confidențialitate. Santiago Tour nu are nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web își gestionează datele. Verificați aceste politici înainte de a trimite orice informații personale acestor site-uri.

Informațiile colectate și durata de stocare

În cazul în care utilizați site-ul nostru, vom colecta și procesa următoarele date personale despre dumneavoastră:

 • Informații pe care ni le oferiți prin căile de comunicare puse la dispoziție sau atunci când completați unul din formularele de pe site-ul nostru. Informațiile pot include numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc.
 • Informații pe care le colectăm prin intermediul fișierelor de tip cookie folosite, în momentul în care accesați site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, consultați informarea privind cookie-urile, de mai jos.

Stocarea datelor de natură personală se face atâta timp cât avem consimțămȃntul dumneavoastră.

Cum utilizăm datele personale

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin căile de comunicare puse la dispoziție sau prin formularele de pe site vor fi folosite în scopul ofertării și furnizării serviciilor noastre. Prin trimiterea acestor date, acceptați automat, pe deplin și fără rezerve prelucrarea datelor dumneavoastră de către Santiago Tour. 

Accesul la datele dumneavoastră personale

Aveți dreptul de a solicita o copie a informațiilor pe care le avem despre dumneavoastră prin formularea unei cereri de acces. Pentru a solicita o copie a datelor deținute despre dumneavoastră, contactați-ne pe adresa de e-mail: dpo[arond]santiagotour.ro

Datele de natură personală colectate de către Santiago Tour sunt supuse condițiilor din Regulamentul UE 679/2016, care oferă persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informații înregistrate, sub rezerva anumitor limitări.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal, click aici.

^ Mergi sus


Politica privind cookie-urile

TravelSelector Inc. S.R.L. (Santiago Tour), este o persoană juridică română, cu sediul în Strada Ticuș nr. 4, sector 3, București.

Vă rugăm să citiți această informare privind cookie-urile la începutul interacțiunii cu website-ul nostru, www.santiagotour.ro.

A. Ce este un fişier cookie şi în ce scop este folosit?

Website-ul nostru utilizează tehnologia de tip cookie pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat. Datele stocate de fișierele de tip cookie utilizate pe website-ul nostru nu arată niciodată detalii personale în baza cărora să poată fi stabilită o identitate individuală.

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dumneavoastră web pe hard disk-ul sau memoria dispozitivului utilizat (de exemplu: computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dumneavoastră cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dumneavoastră (de exemplu: datele de autentificare, limba utilizată), informațiile stocate fiind citite de către site-ul web originar (first-party cookie) sau de către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web utilizând același dispozitiv.

B. Cum puteţi controla fişierele de tip cookie

Vă puteți retrage consimțământul privind fișierele de tip cookie în orice moment. În acest scop, puteţi să blocaţi sau eliminaţi fişierele cookie prin intermediul setărilor browserului dumneavoastră web, prin utilizarea unor software-uri puse la dispoziţie de terți, sau urmând instrucţiunile specifice pentru categoriile de cookie din secţiunile următoare. În orice situaţie, pot apărea probleme legate de utilizarea anumitor părți ale site-ului web dacă dezactivaţi fişierele de tip cookie.

În cazul în care doriți să eliminați fișierele de tip cookie stocate pe dispozitivul dumneavoastră și să configurați browserul dumneavoastră web astfel încât să refuze fișiere de tip cookie, puteți să utilizați setările privind preferințele din browser-ul dumneavoastră web. De obicei, puteți găsi setările de navigare referitoare la fișiere de tip cookie în meniurile „Opțiuni”, „Instrumente” sau „Preferințe” din browserul web pe care îl utilizați pentru a accesa website-ul nostru. În funcție de browserele web existente, pot fi utilizate mijloace diverse pentru a dezactiva fișierele de tip cookie. Pentru a obține mai multe informații, vă rugăm să vizitați website-ul browser-ului dumneavoastră:

Pentru a afla mai multe despre fișierele de tip cookie, vă rugăm să vizitați www.allaboutcookies.org care prezintă informații suplimentare privind publicitatea comportamentală și viața privată online.

C. Tipuri de fișiere cookie existente

În baza funcției și scopului pentru care sunt utilizate fișierele de tip cookie, acestea sunt, de obicei, clasificate în următoarele categorii:

 • Fișiere de tip cookie absolut necesare vă permit să navigați pe un website și să-i utilizați funcțiile de bază. De obicei, acestea sunt instalate doar ca răspuns la acțiunile efectuate de dumneavoastră și echivalează cu o cerere de servicii. Aceste fișiere de tip cookie sunt indispensabile pentru utilizarea website-ului. Pentru detalii cu privire la cookie-urile utilizate din această categorie, consultaţi secţiunea D
 • Fișiere de tip cookie privind preferințele sunt utilizate pentru a vă recunoaște atunci când reveniți pe website-ul nostru și ne permit să vă oferim funcții îmbunătățite și mai personalizate, cum ar fi reamintirea preferințelor dumneavoastră. Aceste fișiere de tip cookie colectează informații anonime și nu pot urmări navigările dumneavoastră pe alte site-uri web. Pentru detalii cu privire la cookie-urile utilizate din această categorie, consultaţi secţiunea D.
 • Fișiere de tip cookie statistice și privind performanța ne permit să recunoaștem și să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizat website-ul (de exemplu: paginile pe care un utilizator le deschide cel mai des și dacă utilizatorul primește mesaje de eroare de la anumite pagini). Aceasta ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează website-ul nostru, asigurându-ne că puteți găsi ușor ceea ce căutați. Pentru detalii cu privire la cookie-urile utilizate din această categorie, consultaţi secţiunea D.
 • Fișiere de tip cookie privind marketing și identificarea publicului țintă înregistrează vizita dumneavoastră pe website-ul nostru, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care le-ați accesat. Utilizăm aceste informații pentru a oferi reclame mai relevante pentru dumneavoastră și interesele dumneavoastră. În același timp, acestea sunt utilizate pentru a limita frecvența cu care puteți vedea o reclamă și pentru a ajuta la măsurarea eficienței campaniilor publicitare. De asemenea, în același scop, putem împărtăși aceste informații cu terțe-părți (de exemplu: furnizori de servicii externe). Pentru detalii cu privire la cookie-urile utilizate din această categorie, consultaţi secţiunea D.
 • Fișiere de tip cookie privind rețelele sociale vă permit să împărtășiți direct din website activitatea dumneavoastră pe rețele sociale, cum ar fi Facebook, Twitter sau Google+. Aceste fișiere de tip cookie nu sunt controlate de către noi. Pentru detalii cu privire la cookie-urile utilizate din această categorie, consultaţi secţiunea D.
 • Alte tipuri de fișiere de tip cookie care pot fi utilizate ulterior. Vă vom informa prin actualizarea acestei informării dacă vom utiliza orice alte tipuri de cookies.

Vă rugăm să observați că website-ul nostru utilizează serviciile unor terțe-părți pentru a obține informații cu privire la utilizarea de către dumneavoastră a website-ului nostru, pentru a optimiza experiența dumneavoastră de utilizator și pentru a vă prezenta publicitate în afara website-ului nostru. Aceste terțe-părți (de exemplu: agenţii de publicitate și furnizori de servicii externe) pot, de asemenea, utiliza fișiere de tip cookie, asupra cărora nu exercităm niciun control.

D. Detalierea cookie-urilor folosite

Tip cookie Denumire cookie Furnizor Tip Expiră
Necesare __EC_TEST__ santiagotour.ro HTTPS Sesiune
Datele sunt transmise în: Olanda (adecvat)
Preferințe        
 
Statistice și Performanță __utm.gif google-analytics.com Pixel Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
__utma santiagotour.ro HTTPS 2 ani
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
__utmb santiagotour.ro HTTPS Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
__utmc santiagotour.ro HTTPS Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
__utmt santiagotour.ro HTTPS Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
__utmz santiagotour.ro HTTPS 6 luni
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
Marketing ads/ga-audiences google.com Pixel Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
CM tripadvisor.com HTTPS 10 ani
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
impression.php/# facebook.com Pixel Pixel Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
PMC tripadvisor.com HTTPS 2 ani
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
ServerPool tripadvisor.com HTTPS Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
SRT tripadvisor.com HTTPS Session
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
TACds tripadvisor.com HTTPS 2 luni
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
TART tripadvisor.com HTTPS 4 zile
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
TASession tripadvisor.com HTTPS Sesiune
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
TASSK tripadvisor.com HTTPS 179 zile
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
TATravelInfo tripadvisor.com HTTPS 13 zile
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
TAUD tripadvisor.com HTTPS 13 zile
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
TAUnique tripadvisor.com HTTPS 2 ani
Datele sunt transmise în: SUA (adecvat)
Rețele sociale
 

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că aceasta este o listă completă a tuturor cookie-urilor folosite pe website şi ne dorim să menţinem actualizată această Informare. Te invităm să vizitezi această pagină din când în când, pentru a fi la curent cu schimbările pe care le aducem. Cu toate acestea, pot exista ocazii în care lista va fi incompletă sau neactualizată. Dacă într-o anumită zi ai nevoie de o confirmare a cookie-urilor utilizate de noi, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: dpo[arond]santiagotour.ro

^ Mergi sus


Consultantul tău

Guía en Rumanía y consultor de viaje

Cristian Calcișcă

Antreprenor și manager Santiago Tour din 2010. Ghid în România din 2004, specializat în turismul de incoming și turismul în Spania. Studii la UAB Barcelona.

Utilizăm cookie-uri proprii și ale terților, pentru a realiza analiza navigării utilizatorilor. Dacă alegi să continui navigarea, considerăm că accepți folosirea lor. Mai multe informații

Aviz legal și politica de confidențialitate

// This is the event Snippet//