es / en / ro
Circuite Spania și Portugalia

Circuite Spania și Portugalia

Circuite Spania și Portugalia

Mai mult
Trei vacanțe în Spania și două în Portugalia. Vacanțe de tip excursie sau circuit turistic. Alte cinci vacanțe de acest fel în România și Europa de Est se pot vedea în categoria corespunzătoare.

Trei vacanțe în Spania și două în Portugalia. Vacanțe de tip excursie sau circuit turistic. Alte cinci vacanțe de acest fel în România și Europa de Est se pot vedea în categoria corespunzătoare.

Circuitul turistic poate reprezenta cea mai reușită vacanță: una de cunoaștere și deconectare.
Am creat și testat cele mai inspirate și echilibrate itinerarii. În funcție de regiunea pe care vrei să o vizitezi și de stilul tău de a călători, va fi ușor să alegi și să personalizezi unul dintre aceste circuite.
De asemenea, am decis să oferim atât libertatea de a călători pe cont propriu, cât și opțiunea de a fi însoțit de șofer sau ghid român, vorbitor de lb. spaniolă și cunoscător al destinației vizitate.

Turul prin Spania de Nord reprezintă o vacanță surprinzătoare. Poate nu ți-ai imaginat Spania atât de verde, cu temperaturi plăcute chiar și în lunile de vară. Explorează cele mai frumoase orașe și, în același timp, cele mai spectaculoase plaje. Bucură-te de “vinos y tapas” și de o excelentă gastronomie. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Santander, parcurgând: Cantabria, Asturias, Galicia, Castilla Leon și Țara Bascilor.
Turul prin Spania de Sud este vacanța ideală în extrasezon. Andaluzia este cea care îi conferă Spaniei caracterul său aparte. Explorează orașe străvechi și locuri fără egal. Bucură-te de gastronomia mediteraneană și de carisma oamenilor. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Málaga, vizitând: Sevilla, Córdoba, Granada și multe alte atracții.
Nu în ultimul rând, Centrul și Estul Spaniei înseamnă esența acestei țări. Explorează triunghiul format din Madridul imperial, Barcelona unică și aristocratica Valencia. Bucură-te de cele mai emblematice baruri și restaurante, descoperă un patrimoniu cultural imens și savurează atât aroma Spaniei continentale cât și a celei mediteraneene. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Madrid.
Primul circuit în Portugalia îți oferă posibilitatea de a vizita relaxat și aprofundat cele mai importante atracții. Explorează cele două metropole, Lisabona și Porto, descoperă locuri unice și surprinde identitatea unei țări ce și-a croit singură destinul, deschizându-se spre mările lumii. Un circuit de o săptămână ce începe și se încheie în Lisabona.
Al doilea circuit în Portugalia este unul complet, cu un program mai intens, dar ingenios, ce începe și se încheie în Sevilla. Bucură-te de farmecul, cultura și gastronomia lusitană, într-un traseu extins, ce include superba regiune Algarve.

Important
Circuitele includ cazarea și itinerariul personalizat: locurile, informațiile utile, experiența (recomandările noastre). Opțional, se poate modifica tipul de cazare și se pot adăuga transportul și asistența cu șofer sau ghid.
Se organizează la cerere și sunt private: doar pentru tine și perechea/familia/grupul tău. Astfel, tu decizi perioada și cum să adaptezi programul.
Prețul este în funcție de numărul de participanți, de tarifele de cazare în perioada solicitată, și de opțiunile alese. Zborurile nu sunt incluse, dar te ajutăm să găsești cea mai bună variantă.
Fiecare circuit prin Spania și Portugalia se poate personaliza ușor sau poate constitui baza unei călătorii complet personalizate.


Consultantul tău

Guía en Rumanía y consultor de viaje

Cristian Calcișcă

Antreprenor și manager Santiago Tour din 2010. Ghid în România din 2004, specializat în turismul de incoming și turismul în Spania. Studii la UAB Barcelona.

Utilizăm cookie-uri proprii și ale terților, pentru a realiza analiza navigării utilizatorilor. Dacă alegi să continui navigarea, considerăm că accepți folosirea lor. Mai multe informații

Aviz legal și politica de confidențialitate