es / en / ro
Circuite România și Europa de Est

Circuite România și Europa de Est

Circuite România și Europa de Est

Mai mult
Două vacanțe exclusiv în România și una în Bulgaria. O vacanță în România-Bulgaria-Serbia și una în Serbia, Bosnia, Muntenegru, Croația și, opțional, Slovenia.

Două vacanțe exclusiv în România și una în Bulgaria. O vacanță în România-Bulgaria-Serbia și una în Serbia, Bosnia, Muntenegru, Croația și, opțional, Slovenia.

Circuitul turistic poate reprezenta cea mai reușită vacanță: una de cunoaștere și deconectare.
Am creat și testat cele mai inspirate și echilibrate itinerarii. În funcție de regiunea și țara pe care vrei să o vizitezi și de stilul tău de a călători, va fi ușor să alegi și să personalizezi unul dintre aceste circuite.
De asemenea, am decis să oferim atât libertatea de a călători pe cont propriu, cât și opțiunea de a fi însoțit de șofer sau ghid român, cunoscător al atracțiilor sau destinațiilor vizitate.

4 zile România Rurală este un circuit diferit, cu accent pe farmecul rural al Transilvaniei, dar fără a pierde din vedere alte atracții importante ale regiunii. Petrece cele trei nopți în trei sate originale și diferite între ele, și bucură-te de natură și de gastronomia locală.
6 zile România de Nord include atracții importante sau experiențe locale inedite. Reprezintă o călătorie de cunoaștere a unor regiuni autentice ale propriei țări, de o frumusețe aparte. Posibilele extinderi ale programului în Republica Moldova, în Delta Dunării sau pe litoral (în România și Bulgaria) pot desăvârși experiența ta de vacanță.
Turul de 6 zile în Bulgaria include cele mai importante atracții ale țării, de la est la vest, în aproximativ o săptămână. Cu timp suficient pentru a explora capitala, centrul țării și litoralul Mării Negre, dar și cu posibile zile extra, este poate călătoria cea mai recomandată pentru a descoperi țara vecină, de la sud de Dunăre.
Turul prin Europa de Est poate fi vacanța completă prin care să descoperi atât România, cât și Bulgaria și Serbia. Un itinerariu atractiv prin 3 țări diferite și apropiate în același timp. Petrece 2 nopți în Sofia și 2 în Belgrad, și explorează relaxat cele două capitale. Descoperă castele, fortărețe medievale și mănăstiri: un patrimoniu unic în lume. Bucură-te de peisaje de neuitat, de orașe cu farmec, de diversitatea de culturi, gastronomii și vinuri.
Nu în ultimul rând, îți propunem o vacanță de neuitat, recomandat a se realiza primăvara și toamna. 9 zile în Fosta Iugoslavie înseamnă toate atracțiile importante și un traseu spectaculos prin diferite țări: Bosnia-Herțegovina, o destinație minunată și puțin cunoscută; Croația: frumoasă și faimoasă; Muntenegru: un stat mic, cu o natură fantastică; Slovenia (opțional): o țară de basm; Serbia: cu un caracter puternic și o identitate unică. Bucură-te de peisaje superbe și descoperă un patrimoniu fără egal. Explorează deopotrivă orașe și atracții naturale. Cunoaște istoria ce unește și dezbină aceste națiuni, și savurează diversitatea de culturi și gastronomii.

Important
Circuitele includ cazarea și itinerariul personalizat: locurile, informațiile utile, experiența (recomandările noastre). Opțional, se poate modifica tipul de cazare și se pot adăuga transportul și asistența cu șofer sau ghid.
Se organizează la cerere și sunt private: doar pentru tine și perechea/familia/grupul tău. Astfel, tu decizi perioada și cum să adaptezi programul, care începe și se termină în București sau în orașul tău.
Prețul este în funcție de numărul de participanți, de tarifele de cazare în perioada solicitată, și de opțiunile alese.
Fiecare circuit prin România și Europa de Est se poate personaliza ușor sau poate constitui baza unei călătorii complet personalizate.


Consultantul tău

Guía en Rumanía y consultor de viaje

Cristian Calcișcă

Antreprenor și manager Santiago Tour din 2010. Ghid în România din 2004, specializat în turismul de incoming și turismul în Spania. Studii la UAB Barcelona.

Utilizăm cookie-uri proprii și ale terților, pentru a realiza analiza navigării utilizatorilor. Dacă alegi să continui navigarea, considerăm că accepți folosirea lor. Mai multe informații

Aviz legal și politica de confidențialitate