es / en / ro
Sejururi

Sejururi România și Bulgaria

Sejururi România și Bulgaria

Mai mult
Patru vacanțe în România și una în Bulgaria. Vacanțele de tip excursie sau circuit se pot vedea în celelalte categorii.

Patru vacanțe în România și una în Bulgaria. Vacanțele de tip excursie sau circuit se pot vedea în celelalte categorii.
 
Sejurul poate reprezenta cel mai potrivit mod de petrecere a vacanței, prin relaxare și evadare din cotidian.
Am selectat cele mai potrivite locații având în minte raportul preț-calitate, diversitatea și versatilitatea spațiilor de cazare, și măsurile de siguranță aplicate.

Sejurul în Bulgaria reprezintă o alegere foarte inspirată pentru acest sezon. Oferă cazare cu mic dejun inclus, în apartamente spațioase, cu bucătărie echipată complet și balcon. Sunt 5 piscine exterioare pe care le poți alege, păstrând ușor distanța față de ceilalți oaspeți. Există de asemenea plaje frumoase și bine organizate, în apropiere, sau mai izolate și mai puțin vizitate, la mică distanță. El Balcón del Mundo, restaurantul complexului, oferă servicii de calitate și o priveliște extraordinară. Nu în ultimul rând, resortul se află relativ aproape de granița cu România.
Sejurul în Delta Dunării înseamnă o vacanță într-un loc unic în lume, în România. Locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Un sejur potrivit pentru primăvară-toamnă, dar și vară, o evadare într-o zonă cu acces exclusiv pe apă. Se oferă cazare cu mic dejun +/- cină, și spații de cazare versatile, cu balcon și terasă. Există de asemenea multiple activități și facilități: Entertainment center, Kids club, Lotus spa. Se află în proximitatea unei plaje întinse, cu iz sălbatic, și este una dintre cele mai frumoase cazări din deltă.
În continuare, am ales trei opțiuni diferite, pe litoral.
Aparthotelul oferă cazare în studiouri și apartamente premium, beneficiind de avantajele unui hotel dar și de autonomie și flexibilitate. Reprezintă alegerea noastra preferată în zona Constanța – Mamaia, unde cu greu poți regăsi servicii de calitate și tarife avantajoase. Nu în ultimul rând, se află la o distanță scurtă față de București și îți oferă libertatea de a alege locul în care vei petrece fiecare zi de plajă.
Hotelul all inclusive poate reprezenta o alegere atât pentru sistemul său de pensiune completă plus extra beneficii, cât și pentru centrul Balneo SPA, unic prin dimensiunea și diversitatea de zone, echipamente și terapii.
Nu în ultimul rând, hotelul nou deschis oferă cazare cu demipensiune și posibilitatea de a te bucura de facilități recent inaugurat: o plajă privată, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri și o cafenea.

Important
Există posibilitatea de cazare pentru mai puține nopți sau cu un regim diferit de mese. Există de asemenea diferite oferte speciale, condiții și opțiuni. Se va oferi consultanță personalizată.
Dacă dorești un sejur în altă locație, vom încerca să găsim cel mai bun raport calitate-preț, potrivit criteriilor tale și modului tău preferat de a-ți petrece vacanța.


Consultantul tău

Guía en Rumanía y consultor de viaje

Cristian Calcișcă

Antreprenor și manager Santiago Tour din 2010. Ghid în România din 2004, specializat în turismul de incoming și turismul în Spania. Studii la UAB Barcelona.

Utilizăm cookie-uri proprii și ale terților, pentru a realiza analiza navigării utilizatorilor. Dacă alegi să continui navigarea, considerăm că accepți folosirea lor. Mai multe informații

Aviz legal și politica de confidențialitate